sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

wknd

Mooikka taas pitkästä aikaa. Viimeks laittelin kuvia mun viikonlopusta ku porukat lähti koristurnaukseen ruotsiin ja mulla oli koko viikonlopun kavereita täällä yötä. Katteltii leffoja, syötiin (hieman liikaaki), oltii ulkona ja kuviltiin ja pyöräiltii kaverin kaa puksun mäkkii (eka kerta pyöräilyä tänä keväänä jeshh !) ja näinn yleistä hulluttelua tuli tehtyä. Ja unta koko vklp aikana noin 7h..
Mutta juu sitte tää viime viikko meniki iha kivasti koulussa ei mitää erityisen raskasta tullu tehtäväks ja sitte perjantainahan oli official BIEBER-päivä ! (torstaina näin vilaukselta ku bieberi saapu sinne hotelille.) mutta aamulla perjantaina nähtiin kaverin kanssa ja lähettiin kaisaniemeen WELCOME TO FINLAND JUSTIN BIEBER-tapahtumaan. Oltiin jossain 10 aikoihin siellä ja 12 alko itse tapahtuma. Meijän jlk alko tulla aika paljonki porukkaa ja loppujen lopuks paikalla oli noin 2500 ihmistä. Meidän onneks oltiin noin 2m eturivistä ihan keskellä joten päästii aika luksus paikoille. Ahdasta siellä kyllä oli että hyvä että sain käsiä nostettua ja kantapäätki on tallottu iha verelle mutta hauskaa oli !  siellä esiinty esim. mikael gabriel, robin, diandra, jontte valosaari, cheek ja jvg. Huudettua tuli melko paljon ja varsinki se yhdistettynä vesisateesee ei voi tietää mitää muuta ku käheetä kurkkua ja yskää.
No nyt sitä täällä todistetaan mutta onneks ei tullu kauheeta kuumetta tai mitään. Kaisaniemen jlk lähettiin yhtenä kokonaisen letkana lävelemään hartwall areenalle päin. tuntu että oltas kävelty noin 20min mutta oikeesti siinä meni melkeimpä tunti. Sitte ku saavuttii hartwalille päätettii kaverin kaa lähtee käymää pitäjänmäen mäkissä ku ei oikee muutakaa tekemistä ollu. Siellä me sitte istuskeltii ja syötii melkein 2 tuntia ja sitte lähettii tyytyväisinä ja täysinä areenalle taas. Siellä vielä katteltii vähä aikaa menoa ja sen jlk alettii lähtee hiljallee kotia päi. Eile illalla käytiin illalla vielä kaverin kanssa ajelemassa ku se oli vähä aikaa sitte saanu ajokortin ja halus harjotella. Me lähettiiki sitte kaupunkiin päi ja ajettii espalla ja käytiin kaivarin rantatiet koluumassa. Oli kyllä tosi hauskaa ja lopuks käytii vielä mäkissä ostaa ruokaa. Mutta nyt tämän hirveen romaanin jlk tulee kuvia nyt viime päiviltä.

kuulokereijän "suojus"

uudet juoksukengät
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti