perjantai 8. helmikuuta 2013

Friday


Heissan taas, täällä ollaan selvitty koeviikosta sekä muista kouluhommista nyt taas vähäks aikaa. viime viikolle piti tosiaa tehä enkkuun leffa-arvostelu, kirja-arvostelu, taidearvostelu ja puhe. mantsaan piti taas tehä semmonen maan esittelytyö jonka tein surprisesurprise USA:sta. tein sitä tietysti viimesenä mahollisena päivä sen 6½ tuntia mutta vihdoin sain sen sitte valmiiksi. Ruotsiin piti tehä muutama kirjotelma, terveystiedon tunnille 3 vai 4 esseetä (esim. omasta työpöydästä?) ja sitte toiseen mantsan kurssiin piti 4 esseetä jostain pinnanmuodoista. Tämän lisäks piti lukea ruotsin, ussan kokeeseen + maantiedon preliin. Nyt oon iha onnelline ku viime jakso on ohi ku oli kyllä tosi rankka jakso. neljänä päivänä 8-16 ja maanantaisin 13.15-16. Nyt neljäs jakso alko ja taas yks jakso lähempänä kesälomaa.

Nyt oon innostunu tekemää amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaks muutaman kerran ja voin sanoa että lähtee kyllä päivä paremmi niillä käyntiin.Sunnuntaina 3.päivä oltiin mun kaverin maijan kanssa dance.fi tanssikoululla Jeniwain popping workshopilla. oli tosi rankka puoltoistatuntine mut kyl siitä hengissä selvis. Workshoppien jlk oli sitte vielä popping 2vs2 battlet ! niin siinä sitte kävi että me maijat eli m´ms päästii finaalii! no finaalissa meitä vastaa tuli sitte semmone aasialaine poika ja sen kaveri. Jos joku on ikinä nähny miten törkeen hyvi aasialaiset poppaa nii tietää jo suoran vastauksen siihe että kumpikoha voitti. No voitto meni kuiteki iha oikeelle osastolle. Kuiteki oliha tässä kyseessä meijä molempie ensimmäine official 2vs2 battle nii iha hyvi siihe nähde meni. 
Ja nyt kuvia ostoksista ja muusta turhasta--->




























3 kommenttia:

  1. ei vitsi sun huone on ihana!! pitää päästä ihailee sitä viel livenä :p ja toi tekstijuttu on tosi kiva kans!! onneks nähää muutaman viikon päästä ♥

    VastaaPoista
  2. jeppp nii on tikku (= hihiii kiitos sini! ja nii onneks nähää ja päästää shoppailee !!

    VastaaPoista